Cambrils acull de nou la jornada Culturalfest el 18 de novembre

Cambrils acull de nou la jornada Culturalfest el 18 de novembre
Cambrils acull de nou la jornada Culturalfest el 18 de novembre
--

Cambrils will recover the cultural festival Culturalfest, with important news from the Fira del Llibre, coinciding with the publication of the first number of the new stage of the magazine Le Nouveau Fanzine. El regidor d’Educació, Cultura i Patrimoni Històric, Jordi Barberà, la producera tecnica de la jornada, Laura Moreno, i la directora de la revista, Marta Orós, han presentat avui el programa d’activitas que es durà a terme el Saturday 18 November a la Torre del Llimó and al Bar La Boheme.

The third edition of the Culturalfest will begin at 10 a.m. with a class of yoga and a follow-up with taller manuals, with the help of a boss and artist Marta Nolla; un taller de cal·ligrafia amb ploma ofert per Andrea Michelloti; about el taller de brodat de Sarah. A més, l’artista Nuri Mariné will make an exhibition of La Cambrilenca, que va ser portada de molts números de l’anterior etapa de Le Nouveau Fanzine, i ho tornarà a ser el número de rellançament, amb la novetat que es publicarà a tot color.

Una gran novetat de la programming d’enguany será la primera Fira del Llibre, que comptarà amb la signatura dels autors locals i convidats, com la bibliotecària Rosana Andreu, que dedicarà el libre Una taca de sang i altres publicaciós; l’escriptor Jordi Ledesma, que enguany est 20 years de la seva primera publication i conversarà amb els lectors i lectores de les seves obres ambientades a Cambrils; Tomàs Muñoz, que presentarà la seva tercera novel·la Adiós odio Adiós, i Susana Rubio, autora de literatura juvenil, supervendes de títóls com la trilogia Alexia i En Roma o els lastieve títols com Vera y su mundo, Nuestro pequeño universo o Un cielo full of stars

La Fira del Llibre will also include dues proposadas infantils: el teatre de taula El Pere ha perdut la clau, que serà interpretat per les seves autores Marta Monserrat i Maria Garriga, i la lectura en veu alta del conte Anem de Festa Major de l’autora Vanessa Albiol. Com a convidades especiales, Lolita Bosch, escriptora barcelonina amb una extensa trajectory i més de 90 libres publicats, creadora i directora de l’escola d’escrirata Campus Lolita, conversarà amb Helena Moren Alegret, periodista i directora de l’Anuari de la Música de Catalunya, i redactora del Grup Enderrock, entre d’altres. Totes les obres es podran trobar a la parada de la libreria Torrevisca, que durant tot el matí vendrà estissis i altres libres.

En el marc del Culturalfest, a la 1 del migdia es presentarà oficialment el nou número de Le Nouveau Fanzine, amb rècord de col·laboracions i ampliació de pages fins a 24 a tot color. Per aquesta edition 500 copies are printed, free and distributed per Cambrils. The magazine will be quarterly and will also have a digital edition with the reforç de la xerxa social Instagram @lenouveaufanzine.

This publication lederada per Marta Orós es va commencer a editar el 2014 durant quatre anys amb col·laboradors de tots els amédos culturales, i s’hi podien trobar articles de música o art, i la programming cultural, entre d’altres. The last issue of the first stage will be published on March 20, 2018, both on paper and digital. En aquella primera época era una revista mensual totally independent and financed only by advertisers.

La programamente del Culturalfest’21 seguirà amb una sessión Casiotones Brothers, grans clássicos del tecno-pop alternatiu dels anys vuitanta únicament tocant authentics Casiotones, que faran moure el público que gudirà d’un vermut abans dels fideus rossos. Hi dobá serve de bar durant tot el matí.

A la nit, the festival will move to the pub musical La Bohem, on es tancarà la jornada amb l’action de la banda de pop-rock Family X. El preu de l’entrada serà de 5 euros. En finalizar, es tornaran a repartir exemplars del larrer Le Nouveau Fanzine i la festa continuarà amb entrada gratis amb el DJ Spot i el millor tecno dels 80.

Tant el tiquet dels fideus rossos, a 6 euros, com l’entrada del concert, es podran adquirir durant tot el matí al bar del Culturalfest’23 o per Bizum al 665035808, indicating nom i cognom i Fideus i/o Concert.

The article is in Czech

Tags: Cambrils acull nou jornada Culturalfest novembre

-

PREV OPENDAYS of the “Digital Technical Map of the South Bohemian Region” project
NEXT Support Israel and not the West? The senator’s campaign for STAN drew criticism